İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2023-2024 AKADEMİK AÇILIŞ YILI DERSİ

İTÜ’nün 2023-2024 Akademik Açılış Yılı Dersi Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün tarafından verildi. Başkan Prof. Dr. Haluk Görgün, açılış dersinde yaptığı sunumla öğrencilere ilham verici tavsiyelerde bulundu.

Başkan Prof. Dr. Haluk Görgün, İTÜ’nün elde ettiği başarılarda katkı sunan tüm paydaşlara teşekkür ederek başladığı açılış dersinde, “Köklerimizden gelen bilgelik bugünkü teknolojimize dönüşüyor,” sözlerinin ardından bilim tarihine yönelik kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

İnovasyon ve teknolojiye dayalı güvenlik çözümlerinin barışı ve güvenliği korumak için kritik rol oynadığına dikkat çeken Prof. Dr. Görgün, “Buna katkı sağlayan üniversitelerimizin başında İTÜ geliyor,” dedi

Başkan Prof. Dr. Haluk Görgün ayrıca sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda İTÜ’nün 2023-2024 Akademik Açılış Töreni ile “Savunma teknolojilerindeki milli başarılarımızı, İstanbul Teknik Üniversitesi gibi prestijli kurumların yetiştirdiği insanlarımızın öncülüğünde gerçekleştirdik. Sektörümüzün merkezine konumlanmış bir eğitim ve araştırma üssü olan İTÜ'nün 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni kapsamındaki "İlk Dersinde” gençlerimize ve akademi kadrosuna hitap etmekten büyük bir mutluluk ve gurur duydum. 1773’ten günümüze ilkleri başaranların, yeni yollar açanların, başarısıyla ilham verenlerin üniversitesi İTÜ, parlak geleceğimize ışık tutmaya devam edecek.” İfadelerine yer verdi.

 

Benzer Haberler
Savunma Sanayii'ndeki gelişmeleri yakından takip edin.

you're currently offline